SP3 flerbrugerhus / WORK, SHARE, PLAY

SP3 har fokus på det gode arbejdsmiljø på alle niveauer. De virksomheder, der lejer sig ind i her, nyder godt af fordelene ved at kontoret er sammenbygget med det nye Scandic hotel. I får dermed adgang til faciliteter som kantine, fitnessrum, tagterrasse, poolområde og konferencefaciliteter. Med andre ord får virksomhederne “mere for mindre” og en yderst fornuftig business case med blandt andet lave driftomkostninger og en høj udnyttelse af kvadratmeterne pr. medarbejder.

Arbejd i godt indeklima i fleksible kontorer, der er indrettet med udgangspunkt i virksomhedens behov og forretningsmæssige profil.

“Del” kantine, restaurant, konferenceoområde, lounge, fitnessrum og sky-bar med hotellet og i fællesskab med husets øvrige lejere.

“Leg” i nærområdet, der tilbyder cykel- og løberuter, kitesurfing, minigolf og strand- og parkområder. Tag cyklen på arbejde og parkér den sikkert i aflåst parkeringskælder.

 

  • 5.000 m² kontorhus
  • Lejemål fra ca. 500 m2 til 5.000 m2
  • Tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects
  • 1 medarbejder pr. 16 m²
  • Indflytning 20-24 mdr. efter underskrevet lejeaftale
  • 14 minutter til Kgs. Nytorv med metro.

Grønt landskab og grønt byggeri

Landskabet omkring Scanport er tegnet af BogL landskabsarkitekter og består af byrum imellem bygningerne samt et grønt parkanlæg med fyrtræer, stier, nicher og gryder, hvor man kan nyde området.

Skanska har mange års erfaring med udvikling af bæredygtigt byggeri. Bæredygtigt byggeri certificeres efter standarderne DGNB eller LEED, der sikrer virksomheden et fremtidssikret byggeri, hvor energiforbruget er i bund, brugen af materialer den rigtige og byggeprocessen er sikker. Samtidigt får man et sundt og et kontrolleret indeklima. Den endelige certificering og indholdet af lejekontrakten udarbejdes i tæt samarbejde med kunden.