Arkitektur

Kontorhusets store grundplan giver en sammenhængende bygning, der er optimeret til vidensdeling på alle etager. Det omkringliggende vand giver flotte refleksioner i den røde facade. Et fantastisk lysindfald og krydsende broer er det første, du møder, når du går ind i atriet. Broerne binder huset sammen og skaber liv og flow igennem bygningen.

Aktivitetsbaseret indretning (ABW)

En yderligere optimering af kvadratmeterne kan laves ved en ABW-løsning, hvor færre faste pladser afløses af dropdown-pladser samt arbejdstilpassede miljøer såsom koncentrations- og samarbejdszoner, loungeområder osv. Indretningen laves i tæt samarbejde med kunden for at optimere løsningen til netop dennes behov og virksomhedsprofil.

Grønt landskab og grønt byggeri

Landskabet omkring Scanport er tegnet af BogL landskabsarkitekter og består af byrum imellem bygningerne samt et grønt parkanlæg med fyrtræer, stier, nicher og gryder, hvor man kan nyde området.

 

Skanska har mange års erfaring med udvikling af bæredygtigt byggeri. Bæredygtigt byggeri certificeres efter standarderne DGNB eller LEED, der sikrer virksomheden et fremtidssikret byggeri, hvor energiforbruget er i bund, brugen af materialer den rigtige og byggeprocessen er sikker. Samtidigt får man et sundt og et kontrolleret indeklima. Den endelige certificering og indholdet af lejekontrakten udarbejdes i tæt samarbejde med kunden.